Oelala! 5 verrassende lustopwekkers

Spread the love

Vlogen de vonken er ooit vanaf en is nu de sleur er een beetje ingekomen? Probeer deze verrassende lustopwekkers eens. Baat het niet, dan…

1. Aan de artisjokken
Van oesters en chocola is bij veel mensen wel bekend dat deze gelden als lustopwekkend, maar wist je datzelfde ook al van de artisjok? De groente zou je lichaam – en in het bijzonder bepaalde plekken – opwarmen nadat je het hebt gegeten en daardoor letterlijk de temperatuur doen stijgen ‘tot grote hoogtes’. Een gezonde manier van experimenteren bovendien, dus op naar de groenteboer.

2. Eitje erbij?
Eiwitten geven je een gratis shotje energie om die speciale nacht samen onvermoeibaar door te komen en eieren leveren ook nog eens vitamine B6, een vitamine die helpt je libido op peil te houden. Bak jij morgenochtend een omeletje, met een beetje zout en peper en extra veel liefde?

LEES OOK: EEN GOED GEVOEL KUN JE ZELF CREËREN

3. Zet je tanden erin
Een goed gebakken biefstuk lijkt een vreemde eend in de bijt, maar is het zeker niet. Het in het vlees aanwezige zink verhoogt je testosterongehalte en dát is goed nieuws voor je zin in sex. Bouw er een romantisch diner omheen, ook dat kan geen kwaad…

4. Koude douche
En als het romantische diner met biefstuk, een eitje of artisjokken achter de kiezen is, wil je je natuurlijk nog even lekker schoon spoelen, voordat je aan de volgende fase begint. Probeer je douchestralen eens een keertje niet richting de 30 graden te laten gaan, maar neem een koude douche! De kou verhoogt de niveaus van de libido-opwekkende hormonen in je lijf én je voelt je na erna fit en enorm alert.

LEES OOK: DIT ZEGT JE SLAAPHOUDING OVER JE RELATIE

5. Een blokje om
Een klein stukje wandelen (optioneel hand in hand) maakt je lichaam al gezonder doordat het bloed in je lijf goed kan stromen en dát zorgt vervolgens voor een betere aanmaak voor de hormonen die jouw ‘zin’ reguleren. Dus van een avondje romantisch op de bank hangen en een film kijken, zou je kunnen overwegen een avondje romantisch door het park wandelen en samen naar de sterren kijken, te maken.

LEES OOK:

Nieuw: Libelle op WhatsApp! Meld je gratis aan.

BEKIJK OOK: Zo ga jij je sexy voelen. Liefdesvlogger Guusje geeft een oefening.

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *